Menu
 
Klik hier om in te loggen

13 De Volle Vuilkar

Schippers&VanGucht

Schouwburg Hengelo

Groep 3 - 4
 

‘Soms moet je botsten met elkaar om elkaar te zien. Soms moet je elkaar aanraken om afstand te kunnen nemen. Soms moet je niets van elkaar begrijpen om begrip te vinden.’

De Volle Vuilkar is een performance zonder acteurs in een échte vuilniswagen! Echt in een echte vuilniswagen? Ja, echt IN een ECHTE vuilniswagen!! Twee vuilnismannen stouwen de laadbak goed vol. Knopje indrukken, wachten: klaar. Zo. Alle volwassenen en kinderen zijn in de buik van de vuilniswagen beland. Daarbinnen blijken ze niet het enige te zijn dat is weggegooid. Tussen de rommel horen ze stemmen, sommige dingen willen spreken.

Een waanzinnige expeditie in een echte vuilkar waarin je verder moet kijken dan je neus lang is; dat doe je door de dingen in een ander licht te bekijken. 

 

Over deze activiteit

Discipline theater
Duur 45 minuten
Locatie Schouwburgplein
Periode maandag 26 mei 2025
Informatie

Let op:

- Deze voorstelling speelt zich af in een kleine ruimte en is daarom niet geschikt voor mensen met claustrofobie.
- De voorstelling is alleen bedoeld voor leerlingen van de groepen 4; en niet voor leerlingen van de groepen 3.
- Er kunnen maximaal 30 personen in de vuilniswagen, d.w.z. maximaal 29 kinderen en 1 groepsleerkracht. Groepen groter dan 29 leerlingen kunnen zich niet inschrijven. Meerijdende ouders/begeleiders kunnen, afhankelijk van het aantal leerlingen, wel of niet mee in de vuilniswagen.